Co-PLAN ju uron një sezon festash sa më të gëzueshëm dhe një Vit të Ri plot prosperitet dhe mundësi bashkëpunimi. Gjejmë rastin t’ju falenderojmë për bashkëpunimin dhe eksperiencat e shkëmbyera përgjatë vitit 2017.

Përzemërsisht,

Co-PLAN

Share this Page: